Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Výhody římských rolet FOA

Závěsy nebo záclony se Vám do bytu příliš nehodí a Vy hledáte jinou variantou zastínění, která by pro interiér Vašeho domova byla vhodnější? Pak právě pro Vás budou římské rolety FOA tou nejlepší možností. Jaké jsou jejich největší výhody, v jakém designu Vám je nabízíme a do jakého interiéru se nejvíce hodí? 

clanek_001

Co jsou to římské rolety FOA?

Římské rolety neboli řasící rolety jsou moderním a žádaným druhem stínicí techniky. Jsou kombinací závěsů a klasických rolet. Působí velmi vzdušně, moderně a nadčasově. Velmi snadno se ovládají, jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, a navíc jsou cenově dostupné. 

Zatímco klasické rolety jsou většinou zhotoveny z jednoduchého pruhu jednobarevné látky a zatahují se pomocí tenkého řetízku nebo šňůrky, římské rolety jsou například doplněné o různé ozdobné pásky či stuhy, pomocí kterých lze roletu nařasit a v požadované výšce připevnit. Římské rolety proto vypadají velmi ozdobně, a perfektně se tak hodí do každého pokoje, ve kterém příjemně dotvoří atmosféru. Lze je tak bez obav použít do tradičního i moderního interiéru

Látka římských rolet je rozdělena do stejných horizontálních pruhů, což znamená, že se roleta nenavíjí, ale skládá

Ovládají se pomocí praktického řetízku, který zajišťuje plynulé vytahování rolet. 

Nabízíme Vám je v jedné kazetě, kterou můžete namontovat různými způsoby. Roletu dodáváme včetně mechanismu pro ovládání řetízku o délce 1 m nebo 1,5 m (pokud byste však potřebovali řetízek jiné délky, neváhejte nám napsat) a kompletní sady pro upevnění. Rolety jsou již složené a mají několik variant provedení montáže. Upevnit je pak tedy můžete zavěšením na rám okna, přivrtáním na rám okna či přivrtáním do zdi nebo stropu

Výhodou římských rolet je také montáž s vrtáním před žaluzie. Ty na okně zůstanou, ale díky římským roletám FOA můžete místnost krásně designově vyladit.

clanek_002

10 výhod římských rolet FOA

Co jsou to římské rolety FOA, jsme si tedy již přiblížili. Jaké jsou ovšem jejich největší výhody, a proč byste si je měli pořídit do interiéru svého domova i Vy?

 

 

Design rolet

U římských rolet si můžete vybírat ze 3 druhů látek. Během výběru se řiďte především tím, jak velkou intenzitu světla v místnosti potřebujete. Do ložnice jsou vhodné látky Stínicí a Neprůsvitné, do kuchyně naopak takové, které propustí více světla – látky Průsvitné. Zlatou střední cestou jsou pak látky Neprůsvitné

Římské rolety se díky svému designu hodí do všech typů interiérů. Jako dekorační a stínicí prvek je můžete použít do ložnice, kuchyně i obývacího pokoje

Římské rolety FOA Vám nabízíme ve zhruba třiceti nejrůznějších barvách, ze kterých si ten pravý odstín pro interiér svého domu zaručeně vybere úplně každý. 

Jak už bylo výše zmiňováno, římské rolety působí velmi ozdobně, a perfektně tak zapadnou do každého interiéru a dodají mu pomyslnou jiskru. 

Pokud chcete místnost prosvětlit, ale zároveň nechcete, aby bylo vidět dovnitř, volte světlé odstíny látek s nízkou gramáží. Jestliže naopak chcete co nejvíce zatemnit, volte tmavší odstíny látek s vyšší gramáží.

Konkrétně si můžete kromě standardních odstínů pořídit například bílo-hnědé vzorované římské rolety, bílo-stříbrné vzorované římské rolety, meruňkové rolety, korálové rolety, tmavě modré rolety, světle růžové rolety či římské rolety v pomerančovém odstínu.  

clanek_003

Snadné ovládání

Římské rolety se ovládají pomocí velmi praktického řetízkového ovládání, které pomáhá zajistit plynulé vytahování rolety během několika vteřin. V průběhu chvilky tak můžete v interiéru svého domova snadno vytvořit přesně takové světelné podmínky, jaké chcete

Údržba rolet

Velkou výhodou římských rolet je rovněž i snadná údržba, která by se dala srovnat s údržbou záclon. Textilie je k profilu uchycena pomocí suchého zipu, a proto ji lze velmi snadno sundat.

Rolety můžete prát ručně nebo v pračce při teplotě 30 °C, ale neždímejte je. Zvolte program pro praní jemného prádla nebo pro praní záclon. Průsvitné římské rolety nežehlete vůbec, ostatní látky perte pouze na stupeň s nízkou teplotou.

V případě, že jsou rolety jen mírně znečištěné, tak Vám k jejich vyčištění bude stačit i vlhký hadřík nebo prachovka

Jednoduchá montáž

Římské rolety mají několik variant provedení montáže. Můžete je připevnit bez vrtání na rám okna, pomocí vrtání na rám okna nebo pomocí vrtání do zdi či do stropu výklenku i mimo něj. Ani jedna varianta není náročná, jelikož Vám rolety přijdou již složené. Potřebovat budete pouze pár minut času a náš manuál.

Bezpečnost na prvním místě

Všechny naše rolety splňují všechny bezpečnostní normy Evropské unie. Bezpečnost je totiž pro nás na prvním místě. Římské rolety se tak nemusíte bát pořídit ani do interiéru s dětmi. 

clanek_004

Úspora energií

Ať už chcete udržet teplo uvnitř svého domu, nebo naopak nechcete žádné teplo pouštět dovnitř interiéru, římské rolety FOA vyrobené ze správné látky jsou vkusným a jednoduchým řešením ve všech ročních obdobích, které Vám s úsporou za energie ve Vaší domácnosti skvěle pomohou

V létě totiž brání římské rolety ostrým slunečním paprskům, aby mohly pronikat dovnitř interiéru, a naopak v zimě pomáhá chránit Váš dům před zbytečným únikem tepla okny. 

Cenová dostupnost

I přestože je každá roleta vyrobena zvlášť na základě Vašich individuálních požadavků na výšku, šířku a typ zavěšení, je cenově snadno dostupná

Jelikož si našich zákazníků skutečně vážíme, kromě nízkých cen pro Vás pravidelně chystáme další a další slevy, které Váš nákup ještě více zpříjemní. 

Nakupujete zboží ve velkých objemech nebo jste naším věrným zákazníkem? Tak právě i pro Vás jsme si připravili nejrůznější speciální akce. Výhodou je, že se nemusíte nikde registrovat. Stačí pouze, když u nás budete nakupovat. A nezapomeňte, čím větší nákup uděláte, tím větší budete mít slevu. 

Konkrétně se tak můžete těšit například na dopravu zdarma při nákupu nad 990 Kč, slevu 3 % pří nákupu nad 3 800 Kč, slevu 5 % při nákupu nad 5 000 Kč nebo slevu 7 % při nákupu nad 10 000 Kč. A to se rozhodně vyplatí. 

Kladné recenze

O tom, že svým klientům přinášíme skutečně jenom to nejlepší, hovoří nejlépe jejich maximální spokojenost. 5 hvězdiček a 99 % spokojených zákazníků zkrátka mluví za vše. 

clanek_005

Vzorky zdarma až k Vám domů

Jestliže si nebudete během výběru nových římských rolet s čímkoliv jisti, nechte si zaslat až 8 vzorků zcela zdarma, a vyberte si tak ten pravý odstín přímo z pohodlí svého domova. 

Správně odhadnout, jak budou rolety a žaluzie po instalaci v daném pokoji působit, nemusí být totiž vůbec snadné. I když na našem e-shopu uvádíme obrázky, které nejsou jen ilustrativní, ale maximálně ukazují, jak rolety skutečně vypadají, každý monitor může být nastaven jinak, proto může docházet k rozdílům v jednotlivých odstínech. Právě proto Vám nabízíme vzorky látek, se kterými si představu uděláte daleko lépe

Vidět vzorky konkrétních látek v obchodě či na internetu Vám neusnadní výběr tak, jako když je můžete vidět naživo přímo ve svém obýváku. Nejlepší je tedy nechat si od nás poslat vybrané vzorky a ty si následně doma přiložit k podlaze, nábytku, oknu či ke stěně v konkrétní místnosti, a až poté si rolety a žaluzie v klidu objednat. 

Infolinka každý všední den 

A pokud byste náhodou potřebovali s něčím ohledně římských rolet FOA poradit, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Náš profesionálně vyškolený personál Vám se vším ochotně poradí tak, abyste s našimi roletami byli maximálně spokojeni. Jsme tu pro Vás každý všední den od 8 do 16 hodin. Ke spojení s námi můžete využít naši infolinku na čísle +420 555 222 462 nebo e-mail info@foa.cz.