Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Usnadňujeme Vám montáž: Nový způsob, jak namontovat rolety Den a noc

Vymysleli jsme pro Vás způsob, jak si ulehčit montáž rolet Den a noc. Vyměnili jsme šroubek v kovových háčcích. Nyní se lépe připevňuje, a to pomocí imbusu, který zasíláme v rámci objednávky. A pokud byste měli zájem, nově nabízíme také možnost přiobjednat nový díl –  plastové háčky pro ty z Vás, komu nevyhovuje kovová varianta.

clanek_001

Jednoduchost je náš cíl

Neustále hledáme možnosti, jak Vám montáž rolet co nejvíce ulehčit. Zakládáme si na tom, že pro instalaci našich produktů nepotřebujete asistenci žádného technika. Vše si namontujete během pár minut sami. Přitom nemusíte být žádný domácí kutil! Přesvědčte se o tom v našich textech o montáži Rolet den a noc.

Kovové háčky, které dostanete v balení společně s našimi roletami, jsme vybavili novými šroubky. Jejich dotažení je díky imbusu o poznání snadnější. Imbus je, stejně jako kovové háčky, rovněž součástí balení. Vyslyšeli jsme tak přání našich zákazníků, kteří chtěli snazší uchycení silonu pro rolety Den a noc. Díky imbusu a novému typu šroubků si rolety připevníte sami během pár minut.

Manipulace s kovovými háčky, kterými se utahuje silon pro vrtání do okna, přesto vyžaduje trochu techniky. Pokud Vám tedy z nějakého důvodu kovové háčky nevyhovují, vyzkoušejte naši alternativu - plastové háčky. Ty se dají přiobjednat extra. Nemusí se připevňovat šroubovákem ani imbusem. Pouze se ručně utáhnou dva díly k sobě, a to je celé. Nový díl téměř nic nestojí, vyjde Vás na pouhých 15 Kč. 

Nová metoda utahování silonu na okně

Zavedli jsme pro Vás novou metodu, jak utahovat silon pro vrtání do okna. Vyzkoušejte to s vylepšeným typem kovových háčků, nebo sáhněte po těch plastových. Dotažení silonu pro zavěšení rolet Den a noc s nimi bude hračka.

clanek_001

U kovového háčku se už nebudete muset trápit s malým šroubovákem. K objednávce dostanete imbus klíč, se kterým bude dotažení silonu hračka. Plastový háček je tu pro Vás zase v případě, že s kovovým nejste spokojení, a celou montáž Vám ještě o kousek usnadní, jelikož si vystačíte jen s vlastníma rukama. Navíc díky tomu, že je bílý, s roletami dokonale splyne a nikdo si ho nevšimne. 

clanek_002

Máte další nápady na zlepšení? Kontaktujte nás!

Na našich produktech každý den pracujeme a hledáme nové cesty, jak Vám vše zpříjemnit a usnadnit. Pokud máte nápad na to, jak některý z výrobků vylepšit, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@foa.cz. Budeme rádi za každý podnět pro změnu. Inspiraci hledáme ve Vás, našich zákaznících.