Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Spodní díl rolet Den a noc pro vrtání na okno

Chcete mít své rolety FOA vyladěné do posledního detailu? Máme pro Vás novinku! Nově si totiž můžete doobjednat spodní díl k upevnění silonu při montáži vrtáním na okno, a to ve 3 nových variantách.

Jelikož se neustále snažíme přinášet svým zákazníkům novinky, které by funkčnost a design rolet FOA posouvaly dopředu, i tentokrát jsme si pro Vás jednu připravili. Nově totiž můžete v naší nabídce náhradních dílů spatřit spodní díl, který slouží k upevnění silonu na dolní straně rámu, ve 3 nových odstínech. A to konkrétně v bílém, hnědém a průhledném

clanek_001

Co jsou to rolety Den a noc FOA?

Rolety FOA představují ideální variantu zastínění, která do interiéru propouští požadované množství denního světla, příjemně reguluje ostrý sluneční svit a zároveň se během chvilky dá zatemnit. Velice snadno se ovládá, je vyrobena z prvotřídních materiálů a díky skutečně pestré škále nabízených barev se skvěle hodí do každého prostoru. Jedná se zkrátka o minimalistický, elegantní, bezpečný, funkční a jednoduchý způsob regulace světla vhodný do každého interiéru, který je navíc k dostání za velmi příznivé ceny. 

Spodní díl k upevnění silonu při vrtání na okno 

Spodní díl pro dotažení silonu pro vrtání rolety FOA na okno se skládá ze tří částí (lomeného dílu, šroubku a krytky) a nyní je Vám k dispozici hned ve 3 barevných variantách. Pokud Vám tedy nevyhovuje kovová varianta, která je automaticky součástí objednávky, je tato novinka určena právě pro Vás. 

3 nové odstíny spodního dílu pro vrtání na okno

Jaké 3 novinky jsme si pro Vás připravili?

 

 

 

 

clanek_002

 

 

 

 

clanek_003

 

 

 

 

clanek_004



Původní kovová varianta je dodávána k objednávce zdarma. Jakékoliv další barevné varianty je možné si doobjednat za pouhých 25 Kč.

Podle čeho vybírat barvu spodního dílu? 

Barvu háčku se vždy snažte sladit s barvou rámu Vašich oken. Jen tak můžete snadno docílit přirozeného a minimalistického vzhledu rolet. 

A jaký háček pro upevnění silonu bude tím pravým právě pro Vaše okna?

clanek_005

Kontaktujte nás

A pokud byste si náhodou během výběru či následné montáže spodního dílu nevěděli s čímkoliv rady, ozvěte se nám na číslo +420 555 222 462 a náš odborně proškolený personál s Vámi vše vyřeší. Jsme tu pro Vás k dispozici každý všední den od 8 do 16 hodin

Případně nám také pomocí e-mailu info@foa.cz můžete zaslat fotografie či videa s Vaším problémem či nejasností a v následném telefonátu s našimi odborníky můžete na tento e-mail odkázat. Velmi tak zjednodušíte práci našich operátorů, kteří budou moci lépe vyhodnotit situaci a poradit Vám. 

Ke kontaktu s námi můžete rovněž využít i náš kontaktní formulář nebo s námi můžete zůstat ve spojení na Facebooku, Instagramu či YouTube.