Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Dárkový poukaz na stínicí techniku

Možná, že i Vy usilovně přemýšlíte, čím obdarovat své přátele a blízké. Klíčem je, když znáte jejich aktuální potřeby a životní situaci. Květina či parfém potěší samozřejmě vždy a každého. Pokud ale Vaši přátelé plánují třeba rekonstrukci bytu, nebo staví dům, možná by ocenili něco praktického, jako dárkový poukaz na stínicí techniku z nabídky FOA.

foa_blog_poukaz_01

Neváhejte darovat praktický dárek

Také si pamatujete to zklamání, když jste pod stromečkem čekali autodráhu, nebo kočárek pro panenky, a našli jste čepici nebo ponožky? Křivda, podvod, zklamání. Časem se ale situace mění, a jak nám přibývají roky, s vděčností přijmeme i ryze praktický dárek.

Možná je Vám hloupé dávat někomu například obálku s penězi, protože ty nejsou moc osobní. Obdarovaný si je asi nevystaví na poličce. Prostě je utratí.

Jsou ale životní okolnosti, kdy je příjemné, když dostaneme nějaký finanční dar, nebo nějaký slevový kupón na věci, které potřebujeme. Zajímavý zvyk je třeba darování nějakého výherního losu, nebo vyplněné sázenky. Dárce moc nepocítí finanční zátěž, a na druhou stranu obdarovaný má šanci na větší peníze v případě výhry, než bychom si mohli dovolit mu dát přímo.

S radostí tedy oznamujeme, že na FOA nyní máte možnost objednat si poukaz na nákup stínicí techniky. Proč ale nedarovat rovnou přímo rolety nebo žaluzie, když víme, že po nich naši blízcí touží, ale zatím je to pro ně velká investice?

Protože například:

  • Zvolíte látkové rolety, zatímco Vaši přátelé by raději upřednostnili rolety Den a noc. Radost z dárku se pak mísí s nenaplněným přáním.
  • Netrefíte rozměr. To je samozřejmě problém. Rolety a žaluzie stejně jako sítě do oken proti hmyzu vyrábíme na míru pro každé okno. Zřejmě byste těžko vysvětlovali, proč chcete na návštěvě u svých přátel měřit jejich okna a okenní výklenky. Zkazili byste jim překvapení. Navíc je dobré změřit opravdu každé okno zvlášť a nespoléhat se na to, že v obýváku jsou prostě stejné rozměry jako v kuchyni. Jen málokdy, jestli vůbec, jsou rozměry oken a okenních výklenků ve všech místnostech stejné.
  • Vyberete špatnou barvu či vzor. To, co se líbí jednomu, v tom jiný zalíbení nenajde. Vkus má prostě každý jiný. I když obdarovaného člověka znáte velice dobře, výběr barvy raději nechte na něm.
  • Zvolíte nevyhovující typ montáže. Rolety ze sortimentu FOA lze namontovat několika různými způsoby. Každý má své výhody i nevýhody. Například montáž rolet bez vrtání je hotová za 2 minuty, jelikož rolety se jen zavěsí na okenní rám. Na druhou stranu ale někdo preferuje zakrytí celého okenního výklenku, což už vyžaduje vrtání do zdi.

Všechny tyto potíže s darováním rolet nyní řeší dárkový poukaz. Čili nyní můžete někomu darovat kvalitní stínicí techniku, přičemž celý proces výběru zůstane na něm, ale o překvapení ho nepřipravíte. Darujte mu prostě poukaz na nákup stínicí techniky FOA a je to vyřešeno.

Hodnotu poukazu si můžete sami určit. Buď jej vyberete z nabídky při objednávání nebo prostě do poznámky k objednávce poukazu napište, jakou hodnotu má poukaz mít.

Po zakoupení Vám bude vystaven poukaz na nákup rolet na www.foa.cz s unikátním kódem, který stačí zadat v 1. kroku objednávky. Hodnota poukazu se pak z celkové ceny nákupu odečte.

Kupón bude odeslán i s průvodním dopisem na Vámi zadanou adresu. Můžeme ho poslat přímo obdarovanému nebo Vám, abyste mohli poukaz předat osobně.

Takový dar jistě ocení každý, kdo staví, rekonstruuje nebo alespoň koketuje s myšlenkou na zlepšení svého bydlení.

foa_blog_poukaz_02